Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.10.2013 08:09 - ЗАЩО НИ Е НУЖЕН АПОКАЛИПСИСЪТ?
Автор: rezervista Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3045 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 22.11.2013 14:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Защо ни е нужен апокалипсисът, ли? Защото нашият свят в този му вид няма да съществува дълго! Не защото ресурсите му ще се изчерпят и енергията му ще свърши, а защото злото ще достигне своя апогей, своя абсолютен връх! В момента и въобще през последните 200 години то събира огромна сила, която скоро ще стане явна и ще залее целия свят. И тогава „Съдията на всички ще дойде със слава за да въздаде на всеки според делата,... ( та да не отпаднем и бъдем лениви, но като бодърстваме и действаме да се намерим готови да влезем в радостта и божествения чертог на Неговата слава ( на Иисус Христос), където не престава гласът на тези, които празнуват и е неизразима насладата на онези, които гледат неизказаната красота на Твоето лице (Бог Отец)”) – из молитва на свети Василий Велики(+1януари).

„Съдията на всички” е нашият Господ Иисус Христос, който при първото си идване на Земята прие нашата плът, страда доброволно, умря и възкръсна като изкупи греха на Адам и Ева, с което напълно справедливо има правото при второто си идване на Земята да бъде Съдия на всички хора.

Това второ идване или пришествие на църковно-славянски език учените наричат Апокалипсис, което в превод от гръцки буквално означава „разкриване, откриване”. Какво ще разкрие Богочовекът Христос? – Ще открие греховете и престъпленията на всеки един човек, родил се на Земята - от първия до последния,  пред целия свят! И ще даде на всеки заслуженото и справедливо възмездие, награда. Апостол Павел казва в едно от посланията си, че печели играта този, който играе по правилата. Твърде много хора днес нарушават правилата и смятат, че това ще остане без последствия, но на този свят има Правда и ще я раздаде Този, който е създал правилата на Живота, Любовта и Вечността!

Иисус Христос ще унищожи Злото и ще убие неговият най-явен представител, когото боговдъхновените автори на книгите от Библията наричат Антихрист. Злото и Антихристът ще направят живота на хората и всички живи създания на Земята извънредно труден и мъчителен! Ако са верни плановете от един обелиск в щата Джорджия, САЩ, за „редуциране” на населението на планетата от настоящите 7 милиарда до 1 милиард души, можем да си представим за какво „чудо” става въпрос. Това са жертвите на 100 войни като най-голямата до момента в историята, а именно Втората световна война!

Откъде е произлязло това Зло и защо то има такова значение в световното и личното битие на всеки човек? :

Вероятно сте чували за Адамовата ябълка, която е заседнала в гърлото на мъжете. Защо жените я нямат след като Ева първа е опитала ябълката, подстрекавана от змията, не знам? Но откъсването на ябълката - подробно описано в книгата Битие, глава 3, на Стария Завет - е т.нар. първороден грях на Адам и Ева, който се предава по наследство в духовните гени на всеки един човек. Всичко е било позволено на техните чисти души, само да ядат от плодовете на Дървото за познаване на добро и зло им е било забранено! Но те се възгордяват по съветите на змията и се изкушават да нарушат забраната. „Свети Йоан Златоуст (+14 септември) пояснява, че то (дървото) не би дало на човека повече познание, но е трябвало да послужи само за проверка и повод за грях или вярност. Адам и Ева нарушили забраната и установили, че не умират. Но смъртта била само отложена, защото имало заместник-изкупител, който щял да заеме тяхното място при дървото и да умре на него вместо тях ( Иисус Христос). Също така можем да говорим за духовна смърт, предшестваща физическата. Духовната смърт е свързана с прекъсването на връзката с Бог, който е Дух, а физическата е естествена последица от това. Също така е вярно и обратното. Възкресението е възстановяването на тази връзка, което води към вечността.” – Милчо Найденски, богослов.

Оттогава Гордостта се смята за извор на всички грехове. Оттогава змията пълзи безмълвна по корем и съскайки яде прах цял живот. Оттогава жената ражда с мъка децата си и е подчинена на мъжа си, а мъжът с много пот на челото осигурява материалните потребности на семейството си.

Има един деликатен момент в цялата случка: Защо след като е знаел какво ще стане Бог не ги е възпрял? Защо не е поставил Херувим с огнен меч при това дърво, както е поставил по-късно при Дървото на живота?! – Ами мисля, че Бог е допуснал това, защото е създал човека със свободна воля. И Той дори и днес е безсилен пред нашата свободна воля, както казват духовните старци. Бог е безсилен пред нашата свобода, която Той ни е дал, а ние сме твърде силни в греха и поругаване на Неговата свобода, на Неговата воля, на Неговата безмерна любов към нас!  Светите отци и църковни писатели, казват, че няма любов по-силна от Божията любов. И може би именно затова, който сподели тази любов с цялото си сърце, става светец!!!

 

Проблемът е в това, че човекът все повече бяга от тази Свята любов - или се страхува от нея, или дори я смята за унизителна, или просто не желае да променя статуквото на ежедневието си.

 

Казват, че Иисус Христос се е родил преди 2013 години, защото населението на Земята е било най-добросърдечно като цяло. И Неговото раждане е направило света още по-добър и по-различен завинаги. Не само видимият, но и невидимия свят, защото след Неговото възкресение вратите на Рая са били отворени за душите на достойните, а всяка година на Великден благодатна светлина осветява и Царството небесно, и царството на тъмнината, където пребивават душите на отделените от Бога.

Тези, които Го убиха и техните наследници си съчиниха Талмуда, Кабала, неподлежащо на оспорване статукво на богоизбраност, но без Бога, а с гордостта и лицемерието на дявола. Дяволът първоначално е бил най-красивият и най-довереният ангел (вестител) на Бога и се е казвал Денница, но се е опълчил на Бога и Бог го е направил черен и грозен демон, който ако видим наяве, бихме могли да полудеем.

Дяволът чрез змията подтикна към първото престъпление  нашите прародители и те станаха от безсмъртни по благодат в смъртни човеци заедно със всички свои наследници до свършека на света.

Демоните научиха хората как да си направят статуи на измислени богове (идоли) и да ги почитат със суеверен страх и раболепие, лишени от свобода и пълноценен нравствен живот. Това идолослужение в хилядите религии по света, обожествяващи природата и нейните стихии, се нарича езичество, а последователите им – езичници. Преди Новата ере всички са били езичници начело с гърци и римляни, чиято митология се изучава усилено в учебниците, а планетите и днес носят имената на техните богове. Само евреите не са били езичници по призвание от Бога, а ортодоксални вярващи, но и те често са залитали по чуждите култове като Бог своевременно ги е обръщал към Себе си доброволно - чрез пророците, или принудително – чрез попадане в робство и военни поражения.

 

Евреите сега са разпръснати по целия свят  и живеят в десетки държави, защото това е част от тяхното наказание за разпъването и убиването на Христа Иисуса. Това се случва след възстанието им през 70г. на  I век, което римляните потушават с особено жестокост и в Йерусалим не остава „камък върху камък”, както е предрекъл сам Божият син. С изненада установих, че еврейска колония има дори в сибирския град Биробиджан, на сеевр от Владивосток. Много малко от съвременните евреи обаче са кръвни наследници на старозаветните евреи. Повечето са такива само по вяра, т.е. това не е тяхната етническа,а верска принадлежност, както са християните, мюсюлманите, будистите и други.

 

Вероятно сте чували за тамплиери, рицари, кръстоносци, които всъщност са вършили делата не на Светлината, а на тъмнината. Великият и уникален град Константинопол е бил разграбен и разрушаван и от християни, за каквито се знаят кръстоносците, венецианците, рицарите и други, а пъкленото им дело са го завършили мюсюлманите в средата на 15 век.

През Средновековието Изтокът е бил много по-богат и развит от Запада просто, защото цивилизацията е тръгнала от Изток, от Месопотамия, днешен Ирак, където е била Райската градина на Адам и Ева. А Западът днес е по-богат и развит от Изтока, защото е грабил, безчинствал над Близкия, Средния и Далечния Изток, Африка и Латинска Америка с векове, та и до днес.

 

Не маловажно събитие е разделянето на Православната църква на римо-католическа и източно-православна през XI-и век. Дотогава Рим и Константинопол са общували активно – доста спорове са разрешавали помежду си; единият е помагал на другия, когато е „залитал” в ерес (лъжливо учение) или заплаха от външни врагове. Интересен факт е обстоятелството, че Рим и Константинопол са били една Църква 10 века и светците от това време са общи, но по време на Кръстоносните походи и превземане на Константинопол от рицари, венецианци и генуезци много от мощите (телата) им са били отнесени на Запад и в момента се съхраняват там. Това е израз на материалния, земния, „поднебесния” характер на Римокатолическата гордост, която не се вслушва в Божията воля, а в Гласа народен, което е превърнало човешката слабост (немощ) в култ, а не Божията сила.

Рим е интересен с това, че е духовната Вавилонска кула на човечеството.

Римският  папа е ставал  „началник” на царе и императори, след като те взаимно са се избивали и отслабвали. Римският папа променя календара през  XIII век и затова и ние, православните, от началото на XX век празнуваме по „стар” и „нов” стил - грегориански и юлиански.

Римският папа и кардиналите му учредяват Инквизицията, която е убила голяма част от средновековната интелигенция на Европа, включително такива личности като Галилео Галилей, Николай Коперник и Ян Хус. Следователно Рим е нещо като Сталин за Европа, предвестник на болшевишката лавина, която съсипа Русия и Източна Европа непоправимо! Без Инквизицията т.нар. Просвещение, Ренесанс, Възраждане на Западна Европа щеше да е по-различно и градивно за целия технически и социален прогрес на човечеството. Друг е въпросът, че този прогрес не е довел до духовен напредък. 

Йезуитският орден и тайна инквизиция съществуват и днес. Дори последния папа Бенедикт XVI е ръководил тази инквизиция през 80-те години.

Рим  е предизвикал Мартин Лутер да вдъхнови създаването на Протестантството, което не се е върнало при Православието, а горделиво се е нароило във всякакви деноминации и секти. Игуменът на Преображенския манастир архимандрит Георги казваше, че първите протестанти всъщност са били католиците.

Римският папа има индиректно участие в най-големите средновековни държавни преврати, наречени в учебниците Революции – Английската, Френската и т.н., които унищожиха заедно с Ротшилд и тайните братства националната аристокрация и монархия и отвориха пътя на крадливата олигархия, която днес глобализира света и ще го направи една държава с един „Ръководител”, за който вече стана въпрос.

А най-голямото безумие на римският папа е провъзгласяването му за „непогрешим„, безгрешен, т.е. съвършен и божествен. Всъщност както самия Денница и той иска да се равнява и конкурира с Бога. Това е логично на фона на антропоцентричната католическа вяра, която ползва Бога само за оправдание и назидание, а не за искрено покаяние и любов.

Но да не избързвам да приключвам с Рим, защото там са подписани основните договори на Европейската икономическа общност (ЕИО) през 60-те години и на Европейския съюз през 90-те години на XX век. Това за много хора не е никак случаен факт.

И най-интересното и пикантното е, че в интернет има видео и информация за т.нар. Черен папа, който всъщност е началник на Белия папа в Рим.

И накрая римският понтифекс ще сложи короната на главата на световния цар и бог в Йерусалим. Този цар свети пророк Даниил преди 2600 години го е нарекъл „мерзост на запустението”!

 

Голямата дилема на съвременната  конспирация е кой управлява света – йезуитите или ционистите? Едните са орден в Католическата църква, а другите са последователи на убийците на Иисус Христос – първосвещениците и равините. Ционистите включват в състава си масони, тамплиери, розенкроицери, ротарианци и „рицари” на разни тайни и явни ордени. Под „конспирация” аз разбирам не лъжлива хипотеза, а достоверна информация за реалното и фактическо управление на света. Защото няма начин случайно еволюционната теория на Чарлз Дарвин, която уж е атеистична, да я знае целия свят, а за вярата му в Бога - почти никой. Същото важи за теорията на относителността на Алберт Айнщайн и др. Всъщност това, което изтъкват протестантите е факта, че 90 % от учените по света са вярващи хора.

Няма начин да се осъществи такъв държавен преврат като този в Русия през октомври 1917г. от бедните сатанисти Владимир Илич Ленин и Лев Троцки без мощната финансова подкрепа от Западна Европа и САЩ. Не е логично Германия да се възстанови толкова бързо след Първата световна война и да започне нова, още по-жестока Втора световна война на няколко фронта без финансови капитали и спонсори извън капитулиралата Германия. Една от версиите за избиването на 600 000 евреи от Адолф Хитлер, а не 6 000 000, е осъзнаването му, че той е използван и манипулиран от тях. А напълно е възможно това да е план от целенасочена политика на ционистите, които с убиването на 1% евреи - спрямо загубите на руснаците от комунизма и войната, ни проглушават съзнанието вече 60 години с Холокоста и антисемитизмът се превърна в критерий за цивилизованост и демокрация на обществата и държавите.

 

За цензурата в потоците от информация, които ни заливат все по-лесно и силно днес не бива никак да се съмняваме, защото добрите новини са рядкост, а за християнството се говори като суеверие и по емисиите го редуват с жълтите клюки. Журналистите се превърнаха в информационни „хиени”, които влагат целият си талант за да се доберат до „сензационното”, комерсиалното, пошлото и кървавото, а липсва конкуренция в лицето на доброто, позитивното и възпитателното. Днес истината е ръждясала евтина  монета, която не се цени, но за мен Истината не е вероятна или невероятна хипотеза, а неоспорим Факт и Реалност, която трябва да открием и да приемем в сърцето си за да бъдем свободни. Иначе често ще бъдем манипулирани, прецакани и неприятно изненадани. Сам Иисус Христос ни препоръчва: „Познайте Истината и тя ще ви направи свободни!”.  

Поради тази причина днес е малоброен тиражът на книгите, които казват истината и са полезни за хората, а тези, които имат афинитет към окултизъм, спиритизъм, мистерии, пророчества и други „бабини деветини” се преиздават в огромни тиражи. Голямо явление в съвременната екранизирана литература е фантастичната приказка за  Хари Потър. Можем да приемем с критичност неговите и на приятелите му приключения, но не и реалните магически заклинания и практики, които използват. Авторката Джоан Роулинг  е изровила от прахоляка използвани в древността магически практики. Те са абсолютно вредни за читателите и зрителите, особено за подрастващите.

Това и други подобни явления от съвременното изкуство – като сагата „Междузвездни войни” и продължението им, не са случайни и безцелни. Още повече, че активно се рекламират и популяризират. Целта е обезличаването и разболяването на човешката личност и душа. Целта е тя да стане чужда на истината, любовта, истинските ценности и особено на Вечността! Така се и получава – за съжаление!

„Черешката на тортата” е настоящата изложба на хербанизирани тела в ЦУМ. Изследователите на тази изложба казват, че това са тела на бедни и бездомни умрели хора, които разфасоват и обработват в дълбоката провинция на Китай. Това е отвратително - и богохулно дори, защото  човешкото тяло е тяло на разумно и богообразно същество, а не на безсловесен добитък.

 

Да отваряме ли дума за „феномена” Съединени Американски Щати?!

Световноизвестният публицист Гор Видал в своя сборник есета „Вечна война за вечен мир” предлага списък на близо 200 малки и по-големи локални войни, водени от армията на САЩ след Втората световна война  до ден днешен. САЩ самочинно са се превърнали в световен полицай със или без фалшивото одобрение на ООН, защото американците командват ООН, а не обратното. В двете световни войни през първата половина  на 20 век те са били незначителен участник, а днес 99% от военните конфликти са с тяхно тайно или явно участие. Де факто САЩ са най-голямата империя в човешката история благодарение на икономическата и подчинената й политическа глобализация!

Това стана благодарение на атомните бомби, с които бяха облъчени японските градове Хирошима и Нагасаки на 06.08.1945г. след официалното приключване на войната.

Това стана благодарение на немските учени и инженери, присвоени от САЩ след войните. А и до днес с различни кампании като прословутата „зелена” карта” и стипендии за талантливи младежи американската икономика се зарежда със свежа интелигентна работна сила.

Това става благодарение на оръжейните комплекси, които са частни фирми за държавни поръчки, и които си избират кандидатите за президент на САЩ. Но основната и базова причина за хегемонията на САЩ е предклонението пред Мамона, пред парите, пред изгодата, а не пред Бога!

 

Не ми се говори за пиесата „11 септември”, за медийното плашило Осама Бин Ладен и по съвременните циркове с Джулиан Асанж, Уикилийкс и психо-робота Андерш Брайвик!

Достоверна информация за атентата от 11.09. 2001г. може да намерим в книгата на французина Тиери Мейсън „Ужасната измама 11.09”. Само ще вметна няколко факта:

-         ако не е било режисирано мероприятие, а действително проведено  от нарицателната вече групировка „Ал Кайда” ( Мрежата) жертвите щяха да са не 3000, а 30 000;

-         хората са били сваляни от автобусите на спирките около „великия” вече Световен Търговски Център ( World Trade Center) от 8 часа сутринта, а събитията са започнали след 09.00 часа;

-         непотвърден факт е, че нито един чиновник с еврейска националност или фамилия, не е бил на работа, а там работят хиляди евреи. В това са най-талантливи;

-         Пентагонът официално е бил ударен от самолет, но защо в ремонтираната си част? И не е било самолет, а ракета – права ракета, а не крива.;

-         Семейство Бин Ладен са бизнес-партньори на президентското семейство Буш в строителство и нефтодобив в САЩ и Саудитска Арабия;

-         Осама Бин Ладен е бил в болница през август 2001г., и преди да почине е бил посетен от американски дипломат. Така, че той беше възкръснало медийно плашило в продължение на 10 години, което се потвърждава от факта, че нито го арестуваха и съдиха години наред, както направиха например със Слободан Милошевич, а са го застреляли като куче и хвърлили в чувал в морето като окаян престъпник уж за да не бъде обожествен от арабите! Няма никаква логика в тази версия!

 

 Умът ми не може да възприеме тезата, че човек може да се сдобие с толкова секретна информация, пък бил той и президент, а не Джулиан Асанж! Защото поверителната информация се съхранява строго отчетно в специални помещения и достъпът до нея е строго контролиран! По всичко личи, че аферата Асанж и Уикилийкс е „активно мероприятие”, което цели да намали доверието ни в  демокрацията и да засили чувството ни за несигурност в ежедневието ни. 

Голяма изненада беше за целия свят терористичното нападение в Норвегия на 22.07.2011г. с главен герой русолявия младеж Андерш Брайвик. Но нямаше да е толкова нелогично това масово убийство на десетки младежи, ако предварително знаехме, че в комфортните скандинавски държави се провежда целенасочена надпревара в социалните служби за отнемане на децата от семейства им, особено ако един от родителите е чужденец! Държавните правила за отглеждане на деца и семеен уют са педантични до извращение. Толерира се обаче сексуалната разюзданост и самоопределение като се поощряват хомосексуалните наклонности. В голям процент от семействата единият е бисексуален. А една от народните традиции включва родово посвещение в секса на тийнеджърите с група представители на противоположния пол! Затова не е много чудно, че е твърде вероятно Андерш Брайвик да е бил жертва на активно психическо моделиране от секретните служби като ЦРУ, МОСАД или МИ-6. Казвам „активно моделиране”, защото всички ние ежедневно сме подложени на пасивно, да го наречем, психическо моделиране. Общото между Андерш Брайвик и убиеца на последният реален президент на САЩ Джон КенедиЛи Харви Осуалд, е факта, че и двамата са имали няколкомесечен престой в Беларус!? 

 

В последните години светът беше разтърсен от големи природни катаклизми като земетресенията в Хайти, в Индонезийския архипелаг в Индийския океан, придружено с цунами, като това във Фукушима и североизточна Япония. По принцип използването на климатично оръжие извън собствената държава е забранено още през 1977 г. „Генералната асамблея на ООН ратифицира международна конвенция, забраняваща "военна или друга враждебна употреба на техники за модифициране на околната среда, имащи широко разпространени, дълготрайни или тежки ефекти". Тя определя като такива техники "всеки способ за изменение - чрез умишлена манипулация на естествените процеси - в динамиката, състава или структурата на земята, в т. ч. флората и фауната, литосферата, хидросферата и атмосферата, или открития космос". Макар същината на тази конвенция от 1977 г. да е била препотвърдена в Рамковата конвенция на ООН по изменение на климата (РКИК), подписана на Световната среща за Земята в Рио да Жанейро през 1992 г., дебатът по използването на климатичната модификация за военни цели се е превърнал в научно табу.” - Мишел Чосудовски, професор по икономика от университета в Отава.

 

Но както и с по-съвременната спогодба от Киото за химическите оръжия и вредни емисии САЩ явно не се съобразяват с тях. Защото си имат много силно климатично оръжие, известно под името ХААРП - изследователска програма за изследване на йоносферата, финансирана съвместно от ВВС и ВМС на САЩ, Университета на Аляска и DARPA, изградено на територията на военния полигон Хакон (Аляска). „Комплексът наистина е потресаващ. Върху 60 квадратни километра е разгърната гигантска фазирана антенна решетка, фактически - мрежа от триста и шестдесет антени, които заедно съставят исполински свръхвисокочестотен излъчвател. Те излъчват радиовълни в диапазона 2,8-10 мегахерца, с обща мощност 1,7 гигавата (по други източници - 10 гигавата), което надхвърля нивото на слънчевото излъчване в този честотен диапазон с 5-6 порядъка. Та този сигнал работи на принципа на микровълновата фурна и загрява атмосферата или океана като манипулира климата и предизвиква земетресения. Вълната повдига йоносферата в Космоса и след това рикошира. Начинът, по който рикошира, може да предизвика земетресение”, обяснява Бенджамин Фулфорд, канадски журналист и писател. Според него същата машина може да нагорещи и подземните води и така също да предизвика трус. Ако тази огромна енергия от 10 млрд. вата бъде вкарана в тропическа буря, тя може да промени силата и посоката на бурята, продължава канадецът. Той е убеден, че хората, които използват климатичното оръжие, имат възможност да предизвикат циклона, който удари Мианмар, цунамито, което удари Индонезия и труса в Китай.

Това, което уличава ХААРП в „заслуга” за по-горе споменатите

катаклизми е факта, че те са се случили на идентични дати 18 или 19. Няма как да е случайност! Между другото миналата година атентата в Бургас е бил на 18 юли, а тази година гръмна китайски ресторант в София на 18 август. Освен числото 18 общото между двата инцидента е Китай. (За справка – Григор Лилов, български журналист.)

 

 Трагедията в Хаити, последното земетресение в Чили, както и редица други природни бедствия, причинили смъртта на милиони, са предизвикани от САЩ”, твърди д-р Боян Митракиев – бивш научен сътрудник към секция „Сеизмология“ в Геофизичния институт на БАН.  Учудващо е, че в Пакистан – страна с относително сух климат – имаше силни наводнения, които засегнаха около 3,2 милиона жители. Може да се каже, че планетата се затопля. Както бе споменато преди няколко години в научно-популярната преса - глобално. Все пак, поглеждайки към последните карти, затоплянето на климата изглежда по-скоро опичане, което изглежда, че не е глобално, а само…. местно.

Между другото микровълновите печки са били забранени в Съветския съюз, но в момента живеем в комерсиален свят и не са. Те са вредни за здравето, защото храната се загрява от трептенето на водните молекули и по този начин тя се уврежда и става вредна за нашата физиология.

 

Всички активни медийни мероприятия само доказват, че общо взето светът не е свободен, не е независим, а е нагло поробен от лъжливата демокрация на глобалната олигархия, която е изключително алчна и безмилостна към човека, семейството, родината и нацията му! За потвърждение ще спомена името на Алекс Джоунс, който документира в Интернет демонстрациите на своите единомишленици пред сградите и градовете, в които заседават елитните „братя” от Комитет 300, Билдерберг и други. В тези организации членуват хора като Хенри Кисинджър, Джордж Сорос, Бил Клинтън, и дори нашия доскоро популярен депутат Николай Камов.   

Но има едно специално положително явление в медийното пространство. Това са поредицата от различни документални филми по Дискавъри ченъл и Нешънъл Джиографик, посветени на оцеляването и живота „по неволя” в природата, като например „Оцеляване на предела” с Беър Грилс, „Един мъж и една жена в пустошта”, „Двойно оцеляване” и други. Да ги следим – със сигурност ще са ни полезни!   Съмнявам се, че са случайни идеи. Със сигурност са насочени към определена аудитория или пък  искат да ни научат сами да се оправяме с бъдещето си, защото няма кой да ни помогне?!

 

На съвременните глобалисти семейството като „основна градивна клетка на обществото” не е нужно, защото и държавата като административна организация на населението не е нужна! От 10-ина години активно се афишират по средствата за масова информация (СМИ) мероприятия и явления като гей-паради, еднополови бракове, клониране, зачеване „ин-витро” (в епруветка), транс-, уни-, и метро-сексуалност, които не са нищо друго, а „тарани” за омаловажаване и разбиване на семейните ценности в световен мащаб. Специално „ин-витро” процедурите не са добро дело, защото преди да се родят 1 или 2 деца от епруветката се убиват няколко други „неуспешни” ембриона! А всеки ембрион вече има сърце на 20-я ден от зачеването си. Всеки ембрион е равноправен човек и за Всевишния убиването на ембрион е равносилно на убийство! Убийство в този смисъл е и абортът и дори държавата да го е разрешила Бог ще търси сметка на майките, бащите  и на гинеколозите!

Защо семейството е заплаха за глобализацията, за бъдещия световен ред??? – Защото на тези, които „командват парада”, не са им нужни личности, а индивиди,  работна ръка, а не творци! Бог е създал семейството с цел в него да се възпитават и изграждат пълноценни и разумни хора с любов и уважение. Семейството няма аналог, няма заместител!

 

До тук писах за миналото и настоящето, а бъдещето само го загатнах. Честно казано, то ще е еманация на най-трагичното от цялата човешка история! В Свещените книги на Новия завет нашия Господ Иисус Христос загатва за бъдещето следното:

 

ГЛАВА 24.

1. И когато Иисус излезе от храма и си отиваше, учениците Му се приближиха да Му покажат сградите на храма.
2. А Иисус им рече: виждате ли всичко това? Истина ви казвам: няма да остане тук камък на камък, който да не бъде сринат.
3. И когато седеше на Елеонската планина, дойдоха учениците Му при Него насаме и рекоха: кажи ни, кога ще бъде това, и какъв ще е белегът за Твоето пришествие и за свършека на света?
4. А Иисус им отговори и рече: пазете се да ви не прелъсти някой;
5. защото мнозина ще дойдат в Мое име, говорейки: аз съм Христосimage
; и ще прелъстят мнозина.
6. Ще чувате боеве и вести за войни. Внимавайте, не се смущавайте, понеже всичко това трябва да стане; ала туй не е още краят.
7. Защото ще въстане народ против народ, и царство против царство; и на места ще има глад, мор и трусове;
8. а всичко това е начало на болки.
9. Тогава ще ви предадат на мъки и ще ви убият; и ще бъдете мразени от всички народи, заради Моето име.
10. Тогава мнозина ще се съблазнят; и един други ще се предадат, и един други ще се намразят;
11. много лъжепророци ще се подигнат и ще прелъстят мнозина;
12. и понеже беззаконието ще се умножи, у мнозина ще изстине любовта;
13. а който претърпи докрай, той ще бъде спасен.
14. И ще бъде проповядвано това Евангелие на царството по цяла вселена, за свидетелство на всички народи; и тогава ще дойде краят.
15. И тъй, кога видите да стои на свето място "мерзостта на запустението", за която е казано чрез пророк Даниила (който чете, нека разбира),
16. тогава ония, които се намират в Иудея, да бягат в планините;
17. който е на покрива, да не слиза да вземе нещо от къщата си;
18. и който е на нивата, да се не връща назад да вземе дрехата си.
19. Но горко на непразните и на кърмачките през ония дни!
20. Затова молете се, да се не случи бягството ви зиме или в събота;
21. защото тогава ще бъде голяма скръб, каквато не е била открай свят досега, и няма да бъде.
22. И ако не се съкратяха ония дни, не би се спасила никоя плът; но заради избраните ще се скратят ония дни.
23. Тогава, ако някой ви каже: ето, тук е Христосimage, или там е - не вярвайте;
24. защото ще се появят лъжехристи и лъжепророци и ще покажат големи личби и чудеса, за да прелъстят, ако е възможно, и избраните.
25. Ето, казах ви отнапред.
26. И тъй, ако ви кажат: ето, в пустинята е Той, не излизайте; ето, в скришните стаи е, не вярвайте;
27. защото, както светкавицата излиза от изток и се вижда дори до запад, тъй ще бъде пришествието на Сина Човечески;
28. защото, дето бъде трупът, там ще се съберат орлите.
29. И веднага подир скръбта на ония дни, слънцето ще потъмнее, и месечината не ще даде светлината си, и звездите ще изпадат от небето, и силите небесни ще се разклатят;
30. тогава ще се яви на небето знамението на Сина Човечески; и тогава ще се разплачат всички земни племена и ще видят Сина Човечески да иде на небесните облаци със сила и слава голяма;
31. и ще изпрати Ангелите Си с гръмогласна тръба, и ще съберат избраниците Му от четирите вятъра, от единия до другия край на небесата.
32. От смоковницата вземете подобие: когато клоните й станат меки и пуснат листа, знаете, че е близо лято;
33. тъй и вие, кога видите всичко това, знайте, че е близо, при вратата.
34. Истина ви казвам: няма да премине тоя род, докле всичко това не се сбъдне.
35. Небе и земя ще премине, ала думите Ми няма да преминат.

36. А за оня ден и час никой не знае, нито небесните Ангели, а само Моят Отец;
37. но както беше в Ноеви дни, тъй ще бъде и пришествието на Сина Човечески;
38. защото, както в дните пред потопа ядяха и пиеха, женеха се и се мъжеха до оня ден, в който Ной влезе в ковчега,
39. и не узнаха, докле дойде потопът и изтреби всички, - тъй ще бъде и пришествието на Сина Човечески;
40. тогава двама ще бъдат на нива: единия взимат, другия оставят;
41. две жени мелещи на мелница: едната взимат, а другата оставят.
42. И тъй, бъдете будни, понеже не знаете, в кой час ще дойде вашият Господ.


Евангелие според ап. Матей глава 24


Подобни:

Евангелие според Марк гл.13

2-ро послание на ап. Павел до Солуняни, гл.2


Следните факти са реалност:

1.     Светът се управлява от неофицилно световно правителство.

2.     Провежда се ежедневно подсъзнателно и съзнателно моделиране на хората.

3.     Някои следи от самолети в небето не се изпаряват бързо, защото съдържат вредни за хората и природата вещества. Въздухът които дишаме е препълнен с азбесто-синтетични фибри и токсични материали, бариеви соли, алуминий, и според някои слухове радиоактивен торий. Тези материали играят ролята на елекролити за повишаването на електропроводимостта на военните радари и радио вълните. Отровни отчасти, с доказано наличие на арсеник и с доказано подтискане на имунната система. Атмосфернят барий отслабва мускулатурата, включително и тази на сърцето. Погълнатият алуминий отива директно в мозъка и специалистите-медици потвърждават, че той окислява мозъчната тъкан, което води до алцхаймеровите нервни заплитания. Радиоактивният торий е познат като причинител на левкимия и други видове рак. Само малък процент от военните атмосферни проекти и модификации са видими и очебийни. Това, което не виждаме е също еднакво опасно. Йоносферата, Земята и нейните обитатели продължително се бомбардират с високочестотни микровълни. Те са използвани за манипулиране на атмосферата, метеорологични изменения, събиране на информация както и производство на тектонични оръжия (изкуствено създаване на земетресения). Независимият изследовател на Chemtrails (Химичните следи в небето) Clifford Carnicom (Клифърд Карником) потвърждава, че ние непрекъснато и всекидневно сме облъчвани и с ужасяващо ниски електро-магнитни честоти пулсиращи с разновидности около 4 херца – честоти, които дълбоко увреждат човешката биология и менталното функциониране. Съществуват добре документирани биологически компоненти за непрекъснато нарастване на атмосферното (следи се атмосферата на всяка нация и регион) скрито "ваксиниране" на вируси и зарази в тези райони, със специално създадени системи. Заразяване с вируси, бактерии, гъбички, микроплазма, изсушени кръвни клетки и екзотични "маркери" които предизвикват съответни реакции в човешкият, животинският и растителният организми. Също изкуствено предизвикване на алергии чрез генно-модифицирани гъбични форми, които мутирайки, често могат и да се превърнат в опасни и смъртоносни вируси.”

4.     НАТО не крие плановете си за "Климатичните оръжия", като най-безсрамно заявява, че до 2025 година ще командват климата, образуването и разпространението на бури, формирането на облаци, мъгли, подбуждане на наводнения, подбуждане на земетресения и други тектонични отклонения, изкуствено създаване на каквото си пожелаят време и климат. С две думи - контрол на земният живот чрез регулиране на слънчевата светлина и намаляване на атмосферната видимост, което води до промяна на климата. Озоновата дупка, както и глобалното затопляне, са също тяхно дело. Това е така да се каже екологичен тероризъм.

5.     Третата световна война е неизбежна. Въпрос на време е. Да изчакаме да видим какво ще се случи със Сирия, Иран и Северна Корея, а защо не и Китай!?

 

Един специален човек ще имитира като цяло живота на Иисус Христос и на 33 години ще бъде коронясан за световен цар и бог от папата. Който не го признае за такъв ще бъде убит! А който го признае за бог ще получи или ще запази своя чип, баркод или печат на дясната ръка и на челото (според свети евангелист Йоан Богослов), който ще му позволи да живее в идеалния тоталитарен комунистически строй на Земята, за който мечтаеха Емануел Кант, Жан Жак Русо, Волтер, Карл Маркс и Фридрих Енгелс, Фридрих Ницше, Владимир Илич Ленин, Лев Троцки, Йосиф Висарионович Джугашвили – Сталин, Никита Хрушчов, Михаил Горбачов, Вълко Червенков, Анрей Луканов, Тодор Живков и ... Адолф Хитлер!  

  Той няма да има бодигардове и няма да демонстрира слабост и несигурност като съвременните „силни на деня”. Светите старозаветни пророци Енох и Илия не са умрели, а са взети живи на небето, и те ще се върнат за да се борят с него. Но той ще ги убие и тях. Преди това те ще проповядват на евреите отново за разкаяние и връщане към истинската вяра в Бога, а именно - в лоното на Православната църква.

Този човек ще притежава цялата негативна сила и харизма на Сатаната и ще може да прави много чудеса и личби по небето и земята, които ще съблазнят и покорят много хора. Поради своята жестокост и богохулство неговото царуване няма да трае повече от 3 години и 6 месеца. Само Иисус Христос при своето второ идване на Земята ще може да го убие. Този човек Библията нарича Антихрист!

По-подробна информация за него и бъдещето може да получите от книгата „Откровение” („Апокалипсис”) на светият евангелист и най-млад ученик на Богочовека - Йоан Богослов. По-добре ще я разберете с книгата на Иван Марчевски „АПОКАЛИПТИЧНАТА ПЕРСПЕКТИВА ОТ КРАЯ НА ВРЕМЕНАТА В СВЕТЛИНАТА НА СВЕТООТЕЧЕСКИЯ СИНТЕЗ”.

 

Настоящето вече е реален световен Биг Брадър, който ни наблюдава чрез нашето ЕГН, интернет и телефони. А бъдещето ще е поголовен световен Сървайвър, в който нито един православен християнин няма да оцелее физически. Защото в деня, в който не се извърши нито една света литургия по света, Божият син ще дойде да създаде новото Небе и новата Земя - Вечното Небе и Вечната Земя, където „ухо не е чувало и око не е виждало това, което Бог е приготвил за тези, които Го обичат!” - по думите на свети апостол Павел+29 юни)!

 

 

 




Гласувай:
2


Вълнообразно


1. turb04 - Като изключим библейските дивотии ...
28.10.2013 08:41
Като изключим библейските дивотии и лъжи и това, че въпросният апокалипсис описва физическия край на Слънчевата система, за другите неща, пак измислени от "богоизбраните", почти съм съгласен.
Ако го имаше вашия смешен и измислен бог, нямаше да има глад и смърт в такива количества, а оправданията с някакъв сатана е смехотворно - нали въпросният бог бил всемогъщ :)
цитирай
2. rezervista - Аз предпочитам
02.11.2013 00:13
Аз предпочитам да вярвам на Бог, защото не вярвам, че човекът е произлязъл от маймуна! Ако беше така защо и днес маймуните не стават хора? :-) По-скоро хората стават на маймуни като не вярват на Библията, която е писана 1500 години от хора, които не са се познавали, а имаш чувството, че са били добри приятели.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rezervista
Категория: Лични дневници
Прочетен: 204710
Постинги: 90
Коментари: 50
Гласове: 81
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930