Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.08.2014 11:50 - ИСТИНАТА ЗА УКРАЙНА
Автор: rezervista Категория: Политика   
Прочетен: 1988 Коментари: 0 Гласове:
8

Последна промяна: 19.08.2014 02:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ИСТИНАТА ЗА УКРАЙНА

 (Още топла от Украйна)

 

На мястото на малоазийския самолет е трябвало да бъде самолетът на Путин, който е отклонен в последния момент за Полша, където е влязъл без разрешение. Там са били посрещнати враждебно от 2 полски самолета СУ, но срещу тях руснаците са пратили 4 СУ. 2 от тях ескортирали президента до завръщането му в Москва, а 1 от другите 2 е преминал със скорост 2 800 км/ч покрай вече ударения пътнически самолет от украйнски СУ или РСЗО „Бук”. Интересното за Боинга е, че е трябвало да падне в руска територия, но не са му стигнали 3 км! Украйнците са избързали с обстрелването му или не са го ударили както трябва. С една дума криви са им излезли сметките. Друго по-интересно за Боинга е, че му е заповядано от диспечерите на въздушния трафик да намали височината си с 1000 метра и намали скоростта си...!? С една дума са променили и курса му. Руснаците имат информацията от черната кутия, но чакат британците да я оповестят, а те се мотаят вече 2 седмици.

 

А що се отнася до бойните действия ситуацията е следната:

Украйнската армия унищожава домовете на собствените си граждани, а не напада казарми и военни обекти, завладени от партизани („сепаратисти” е ционистки термин). А пък самите партизани нямат тежко въоръжение, а само автомати и гранатомети. Затова украйнски войници и цивилни граждани бягат в Русия, където не ги връщат обратно, както твърдят медиите, а им дават храна и им търсят работа. Границата на Русия вече се охранява от бивши украйнски граничари. А самата украйнска граница почти не се охранява. Разликата между украйнците и руснаците е почти толкова голяма, колкото между нас и македонците.

 

Украйнците не желаят да ги управляват вече крадливи политици, а руснаците все повече подкрепят президента си, който няма да нападне Украйна в никакъв случай. Дали е вярно или не, не знам, но разправят, че руснаците са открили и пленили 4 американски подводници в Черно море и не им дават да си покажат носа над водата.

 

И всичко това е заради това, от което страдат Сирия и Либия - американските апетити към нефтени и газови залежи! Не знам защо не могат да си ги купят на безценица, както е в България!?

По най-новите информации от сероводорода, който е наличен толкова много само в Черно море, могат да се изкарат много милиони кеш. Да дойдат и да дадат няколко тлъсти комисионни на Буда, Сокола, Гоце и Станишев и да си го точат. J




Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: rezervista
Категория: Лични дневници
Прочетен: 204935
Постинги: 90
Коментари: 50
Гласове: 81
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930